Cena selidbe – Beograd

Istraživanjem pretraživanja na internetu, dobili smo interesantne rezultate na ovu temu. Većina pretraga na internetu formulisana je na sledeći način:“najjeftinije selidbe u gradu, najjeftinije selidbe Beograd, brze i jeftine selidbe“ i slično.

Međutim javlja se pitanje, šta korisnik sa ovakvim pitanjem želi od usluge koju će dobiti? Složićete se da ono što je jeftino, ne podrazumeva uvek kvalitet koji želimo. Zato je možda podesnije tražiti povoljne cene i viši kvalitet usluge. Ako u pretraživač ukucate povoljno i kvalitetno, sigurni smo da ćete doći do nas, zato što je naša usluga po kvalitetu, jedna od najpovoljnijih na tržištu.

Cena selidbe u Beogradu?

Cena selidbe u Beogradu, ali i u drugim gradovima naše zemlje, zavisi od mnogo faktora. Dakle ne postoje fiksne cene, već se cena formira u odnosu na specifičnosti usluge koju tražite za sebe.

Logično destinacija i put koji se mora obaviti prilikom selidbe utiče na cenu. Onoliko koliko je razdaljina između mesta prijema stvari bliža mestu odredišta, toliko će i cena biti manja i povoljnija. Pitate se šta još može uticati na cenu i koji su još faktori koji odlučuju u njenom formiranju?

Kada smo već spomenuli lokaciju, svakako je jasno da na taj faktor utiče i cena goriva. Jasno je dakle da kada se rade selidbe u inostranstvo, cena može biti skuplja zbog potrošnje goriva i vremena koje je neophodno da se stvari prenesu sa tačke A na tačku B. Po pravilu vozila koja imaju veću potrošnju goriva, koštaju više – dakle prevoz kamionom će biti nešto skuplji od prevoza kombijem. Međutim prevoz kombijem iako jeste jeftiniji, možda nije najbolje rešenje ako imate puno nameštaja. Iz prostog razloga jer će se ekipa radnika vraćati u više tura kako bi prenela sav nameštaj. Zato kamion, iako jeste skuplji vid prevoza može biti podesniji za prevoz velike količine nameštaja.

Kao bitan faktor vredno je istaći i dnevnicu radnika koji prevoze nameštaj, ali i utovaraju nameštaj. Dakle ukoliko na primer zgrada ili neboder u kojem živite ima funkcionalan lift, to može uticati na cenu – jer radnicima neće biti potrebno dodatno vreme da spuste nameštaj sa na primer desetog sprata u prizemlje i utovare ga.

Pored navedenog vremena kao faktora formiranja cene, na cenu utiče i težina posla. To kao što i sami predpostavljate zavisi od količine i težine nameštaja, ali i od mogućnosti lakšeg ili težeg utovara nameštaja.

Uz sve ovo što smo vam izneli, verovatno trenutno preračunavate cifre u glavi, zar ne? Međutim cene usluga nisu toliko visoke kako vam se možda čine, mnogo stvari utiče na cenu ali mnogo naravno zavisi i od dogovora. Pozovite nas već danas kako bismo se dogovorili o svim pojedinostima.

Selidba može biti izuzetno stresna stvar, zato je ponekad najbolja opcija prepustiti je onima ko je će to bez mnogo muke rešiti za vas. Sama cena selidbe gotovo nikada nije skuplja, od cene koju ćete platiti zbog stresa, ukoliko se sami upustite u ovu avanturu. Obratite se profesionalcima i računajte da selidbu možda nećete ni osetiti.

Srećna selidba