Kombi Prevoz Beograd

Kombi Prevoz Beograd

Morate da se selite? Međutim, nemate vremena da sami obavite celokupan transport? Došli ste na pravo mesto!
Naša agencija nudi vam usluge najjeftinijeg kombi prevoza u našem gradu. Nećete morati da brinete o tome da li je vaš nameštaj ili roba dobro obezbeđena i da li može biti oštećena! Nećete morati da brinete o tome da li će nameštaj biti isporučen na vreme! Naravno, ali i ne na posletku, nećete morati da brinete o novcu jer naša agencija nudi usluge transporta po najpovoljnijim cenama u gradu! Od trenutka kada nas budete kontaktirali preko broja telefona kojeg možete pronaći na našem sajtu, vaša briga, odnosno vaša selidba postaje naša briga!

Kako određujemo cenu naših usluga?

  • Kroz koji dan dobićete procenu cene koju možete da očekujete, a ona zavisi od mnogih faktora. Dakle, faktori koji utiču na našu cenu su:
    Da li ćete imati svoje radnike ili ćemo aktivirati naše radnike?
  • Koliko je destinacija na koju želite da prevezete vaše stvari udaljena od trenutnog mesta boravišta?
  • Zatim, cena zavisi od toga da li je u pitanju višespratni objekat u koji želite da prebacite vaše stvari i da li se naši radnici u njemu mogu koristiti liftom.
  • Na kraju, ali ne i najvažniji deo je količina stvari koju želite da prebacite na željenu lokaciju!

Šta Vam Sve Nudimo

Na raspolaganju su vam kamionski ali i kombi prevoz. Nudimo vam takođe odnošenje starog nameštaja ali i pakovanje nameštaja koji želite da prebacite. Višegodišnje iskustvo, solidan broj visoko profesonalnih radnika i više hiljada zadovoljnih korisnika naših usluga nudi vam garanciju da će sve pojedinosti našeg dogovora biti ispoštovane! Takođe, cena koju vam ponudimo može biti varijabilna i takođe se i oko nje možemo posebno dogovoriti. Naše iskustvo sa najrazličitijim vrstama selidbi od stambenih pa do poslovnih prostora jeste garancija da sa nama nećete imati baš nikakvih problema! Veliki garant naših usluga jesu naši radnici. Samo dobro plaćen i zadovoljan radnik može biti sposoban da neki posao obavi adekvatno, a naši radnici to jesu.

Prepustite Sve Nama!

Nemojte zamarati vaše prijatelje ili rođake da obavljaju vašu selidbu u neadekvatnim vozilima u petnaest različitih tura. Nemojte se bespotrebno nervirati i gubiti živce, jer selidbe zaista mogu postati laka stvar ako ih obave profesionalci. Naša agencija posluje po principu da već posle završenog posla dobijate ključ u ruke. Izbeći ćete silne neprilike, možda kvalitetnije ispuniti vreme koje bi ste potrošili jurcajući, a verovatno biste i uštedeli jer naše cene nisu velike!
Pretpostavimo da ste zainteresovani, ako jeste, kontaktirajte nas već po prvoj slobodnoj prilici i pustite da vaš problem i vaša selidba postanu naš problem, a mi ćemo sa tim lako, bez obzira koliko nameštaja imate!

Srećna selidba