Seldiba Beograd

Seldiba Beograd

Ako ste spremni za selidbu u Beograd ili Novi Sad, ma gde bilo, moguće je da smo mi prava odluka za vas!
Uštedite sebi vreme, suzite mogućnosti da iskoristite vaše prijatelje i rodbinu za potrebe selidbe, pa da vam to posle stalno prebacuju. Kontaktirajte nas i sve će biti gotovo za tili čas. Selidbe su mučan proces za svaku porodicu pa i pojedince, a ako niste profesionalac verovatno nemate previše vremena za to! Zašto biste se mučili, pozajmljivali automobile koji i nisu predviđeni za transport, pakovali stvari, zamarali se preteškim stvarima, kada po najjeftinijoj ceni to možete dobiti od nas! Naša agencija nudi vam mogućnost brzog i efikasnog transporta vašeg nameštaja po jako povoljnim cenama, gotovo najnižim u gradu. Nema potrebe da mislite, bitno je samo da nas kontaktirate, zavalite se negde i sačekate da mi sve obavimo za vas. Za cenu takođe ne morate da brinete, naša agencija nudi usluge sa skoro najnižim cenama u gradu.

Od Čega Zavisi Cena Naših Usluga?

Cene zapravo najviše zavise od same destinacije na koju želite da preselite vaše stvari. Takođe, zavise od spratnosti i mogućnosti koršćenja lifta ako je željena lokacija zgrada ili neki višespratni objekat. Takođe je bitno napomenuti da cena takođe zavisi od količine stvari za koju želite da bude prebačena sa jednog na drugo ili željeno mesto, ali i od toga da li ćete se koristiti našim radnicima ili ćete imati svoje. Naša agencija već godinama nudi ovakav vid usluga, te vam to pored hiljade zadovoljnih korisnika može biti garant za čist profesionalizam po maloj ceni.

Šta Vam Sve Nudimo

Pored ovoga naša agencija nudi vam usluge odnošenja starog nameštaja. Takođe agencija vam stavlja na raspolaganje svoj vozni park, odnosno najjeftiniji kombi transport u gradu. Ako je u pitanju veća količina nameštaja možemo vam ponuditi i prevoz nameštaja kamionom.

Prepustite Sve Nama!

Iza naše profesionalne ažurnosti i tradicije krije se ništa drugo do rad! Pored selidbi stambenih prostora, imali smo iskustva sa selidbama firmi, banki, pekara, škola, štamparija i fabrika. Tako da u svakom smislu možete računati na nas, čak i ako su u pitanju specifičniji poslovi, dugo iskustvo i težnja ka profesionalizmu u ovom poslu učinile su nas sposobnima za obavljenje svakog zadatka. Sve to naravno dolazi uz poprilično pristupačnu cenu, oko koje se svakako možemo još dogovarati.

Zato uštedite sebi vreme, ne trošite svoje živce, ako se selite ili planirate da se selite MI SMO AGENCIJA ZA VAS! Kontaktirajte nas preko telefona koji možete pronaći na našem sajtu i selidba će proći tako da je nećete ni osetiti!

Srećna selidba