Selidbe kombijem

Želite da se preselite i to što pre? Nemate puno nameštaja ili stvari koje želite da prebacite sa trenutne lokacije na novu lokaciju? Nemate odgovarajuće vozilo koje možete iskoristiti za selidbu?

Mislimo da imamo rešenje za vas – najjeftiniji kombi prevoz nameštaja u gradu! Već sada na našem sajtu, možete doći do kontakta i pozvati nas kako bismo utvrdili sve pojedinosti usluge koja vam je potrebna.

Zašto je selidba kombijem najjeftinija opcija?

Selidbe kombijem već dugo nisu retka stvar ni u svetu ni kod nas. Ukoliko je reč o maloj količini nameštaja, selibe kombijem mogu biti najbolja opcija za vas zbog mnogo faktora.

  1. Želite što povoljniju ili što jeftiniju cenu selidbe?

Kombi prevoz je prvenstveno jeftiniji od prevoza kamionom. Međutim iako smo ovde da vam ukažemo na prednosti kombi prevoza, ne isključujte mogućnost prevoza nameštaja kamionom ukoliko imate veliku količinu nameštaja kojeg želite da preselite. Kombi je vrlo praktičan i povoljan, ako sav nameštaj stane u njega, međutim ukoliko se nameštaj prebacuje u nekoliko tura onda kombi možda i nije najbolje rešenje.

  1. Praktičnost

Kombi prevoz nameštaja mnogo je praktičniji od kamiona kada je u pitanju lokacija. Jednostavno neke ulice ili lokaliteti nisu podesni za veća motorna vozila. U ovakvim situacijama kamion može da se zaglavi i da produži vreme trajanja selidbe, što vas može i koštati više – jer vreme utrošeno u posao najčešće diktira cenu. Kombi sa druge strane, kao znatno manje prevozno sredstvo može biti podesniji za pristup lokaciji sa koje se nameštaj prebacuje ili lokaciji na koju se nameštaj dostavlja.

  1. Kapaciteti i efikasnost

Svakako koliki god automobil da imate, on često neće i ne može imati dovoljno kapaciteta da bi se selidba obavila u jednoj turi. U ovakvim slučajevima, posebno u slučajevima kada na vašoj strani imate naše radnike – kombi prevoz može biti savršen izbor za vas. Dugo iskustvo naših radnika ukazuje na bitnost pametnog slaganja nameštaja i korišćenja svakog aspekta kapaciteta kombija. Ovo takođe doprinosi mogućnosti da se selidba obavi u kraćem roku, sa manjim brojem tura ili sa samo jednom turom prevoza. To kao što znate dodatno utiče na cenu.

Usluga

Profesionalan, efikasan, brz i vrlo povoljan vid usluge upravo je ono čemu težimo. Stalo nam je do toga da vaše zahteva ispunimo u dogovorenim vremenskim okvirima, pa čak i da prevaziđemo vaša očekivanja. Mobilnost kombi prevoza nameštaja i robe, svakako jeste jedan od onih faktora koji nam mogu omogućiti da vaše potrebe zadovoljimo u najkraćem mogućem roku.

Srećna selidba