Selidbe

Selidbe

Selidbe predstavljaju vrlo složen i specifičan proces. Koliko god se činilo da je potrebno samo vozilo i snažna ruka komšije ili rođaka koji će vam pomoći – varate se. Ukoliko želite bezbednu, povoljnu, brzu i efikasnu seldibu, odnosno prevoz vaših stvari, na pravom ste mestu!

Prepustite Sve Nama

Najčešće rešenje za kojim posežu pojedinci jeste upravo pomoć prijatelja pri transportu robe, koja se uglavnom odvija u neadekvatnim vozilima. Stoga se često dešava da vaša roba bude oštećena, ili da je neophodna vožnja u više navrata. Pored toga, oni koji vam pomognu neretko očekuju pomoć zauzvrat, pa upadate u bezizlazni krug obostranog ispomaganja. Ne smemo zanemariti činjenicu da kičma nastrada pri neveštom prenosu robe. Kako biste izbegli sve moguće poteškoće, pozovite nas!

Najpovoljnije Cene u Gradu!

Nudimo vam najjeftiniji kombi prevoz, kao i prevoz robe kamionom. Naši radnici su pouzdani, spretni i uvežbani, te ćete biti lišeni svake brige. Brzine njihovog rada će učiniti da vam selidba više ne deluje kao haotičan proces kome se ne vidi kraj. Sve te pogodnosti koje vam nudimo, propraćenje su vrlo povoljnim cenama!

Cena zavisi od više segmenata selidbe. Ona je određena količinom vaše robe, samim tim da li je neophodan kombi prevoz ili prevoz kamionom, kao i od toga da li ćete vi imati svoje radnike ili aktiviramo naše. Takođe, cena zavisi i od prostora u kome se vrši seldiba. Tačnije, zavisi od toga da li u zgradi ili drugom višespratnom objektu postoji lift koji svakako olakšava proces prenosa robe. Ono što je jako važno napomenuti, a što vam takođe može biti od velike pomoći jeste činjenica da nudimo prenos starog nameštaja do željenog mesta. Stoga, naše usluge omogućavaju potpuno izvršenje selidbe! Dakle, odnošenje starog i dopremanje novog nameštaja! Još značajnija informacija jeste da cene nisu sasvim fiksne i da je moguć dogovor, koji zavisi od tipa robe, vrste transporta i svih drugih faktora koje smo pomenuli da utiču na cenu selidbe.

Najbolji u Gradu!

Zanemarite loša iskustva koja potiču od nekih prošlih transporta robe jer je sasvim sigurno da vam se to sa nama neće dogoditi. Svedočanstvo našeg uspešnog rada jesu brojni zadovoljni ljudi širom različitih mesta kojima smo bili od pomoći u više navrata tokom našeg višegodišnjeg poslovanja. Najčešće smo pozivani jer smo, pored svega navedeneog, zainteresovani i otvoreni i za selidbe specifičnijeg tipa, poput seldibi različitih lokala, poslovnih prostora, firmi i ostalih prostora uslužne delatnosti.

Dakle, sve što je potrebno jeste da nas pozovete i vaše brige prestaju! Naš kontakt telefon možete pronaći na našem sajtu.
POUZDANO, JEFTINO, BEZBEDNO I BRZO izvršite vašu selidbu uz našu pomoć.

Srećna selidba