Besplatna procena selidbe

Često smo bili svedoci toga da ljudi imaju pogrešne predstave o tome koliko košta selidba. Vlada generalno mišljenje da su cene organizovanih agencijskih selidbi izuzetno skupe i da se ne isplate. Međutim to i nije baš tako, posebno kada je u pitanju naša agencija za selidbe Selidbe Beograd.

Naša agencija ima višegodišnje iskustvo u ovom poslu i čest je slučaj da ih povoljnost, odnosno mala cena naših usluga zaprepasti. Posebno onda kada su zbog loše predrasude o visokim cenama usluga selidbi, ranije sami organizovali svoje selidbe.

Upravo iz gore navedenih razloga, naša agencija vrši besplatnu procenu selidbi našim klijentima.

Zašto mi je potrebna agencija za selidbe?

Selidbe zaista mogu biti stresan životni proces. Moramo organizovati prevoz, vozila i prijatelje koji ponekad nevoljno pristaju da nam pomognu znajući koliko će se fizički umoriti tokom ovakvih avantura. Ponekad sama selidba koju sami organizujete može da vas košta skoro približno onoliko koliko bi vas koštala selidba koju bi za vas obavili profesionalci.

Poštedite svoje prijatelje mrkotrpnog posla, poštedite svoje vreme i živce bespotrebnog stresa, poštedite sebe nepredviđenih situacija prilikom transporta – pozovite nas i stvar će biti završena za tili čas.

Na našem sajtu možete naći kontakt telefon ili email adresu putem koje nas možete kontaktirati.

Zašto treba da nas pozovete da procenimo cenu selidbe?

Procena cene selidbe odlična je za one koji imaju dosta nameštaja ili imaju vredan nameštaj i stvari koje treba prevesti. Procena cene selidbe i prevoza može biti vrlo korisna ukoliko prenosite ili selite nešto specifično, poput stilskog nameštaja ili muzičkih instrumenata (odnosno nešto čemu treba posebna pažnja). 

Naša agencija nudi besplatnu procenu selidbe za sledeće usluge:

  • Besplatnu procenu selidbe kombijem
  • Besplatnu procenu selidbe u Beogradu
  • Besplatnu procenu selidbe u inostranstvo
  • Besplatnu procenu selidbe u Nemačku

Takođe besplatna procena selidbe može biti dostupna pogodnost i u drugim slučajevima, zato je bitno da nas već danas pozovete.

Šta vam nudimo?

Nudimo vam na raspolaganje naš vozni park koji podrazumeva vozila većih i manjih kapaciteta, odnosno izbor vozila prema vašoj potrebi. Nudimo vam tim profesionalaca koji će učiniti da vaša selidba bude nešto što nećete ni osetiti.

Važna nam je sigurnost vašeg nameštaja i vaših stvari, koliko i zadovoljavanje svih uslova našeg dogovora. Pozovite nas već danas, da procenimo cenu selidbe i u dogovorenom roku, bićete na mestu na kom ste želeli da budete.

Srećna selidba