Prevoz klavira

Potrebno vam je da prebacite vaš dragoceni klavir sa jednog kraja grada, na drugi kraj grada? Potrebno vam je da preselite vaš klavir u drugi grad, ili u drugu državu? 

Još ne znate kome možete da se obratite? Nijedno rešenje vam ne pada na pamet, sem toga da ste svesni da sami ne možete da izvedete ono što ste naumili?

Mi imamo rešenje za vas! Najjeftiniji, najpovoljniji i najbolji uslovi za prevoz klavira, gde god da poželite. Na našem sajtu možete pronaći kontakt u vidu email-a ili telefonskog broja, kog možete pozvati ukoliko se odlučite za nas. Garantujemo vam sigurnost, visok kvalitet i povoljnu cenu usluge – potrebno je samo to da nas kontaktirate oko detalja, i stvar će biti rešena za tili čas.

Prevoz klavira

Prevoz instrumenata uopšteno, može biti veoma osetljiv posao za svakoga. Naravno najčešći razlog za to, jeste što su sami instrumenti vrlo osetljivi na različite faktore. Iako je prevoz drugih instrumenata lakše obaviti samostalno, prevoz instrumenta poput klavira koji sam po sebi jeste glomazan, kabast i osetljiv može biti jako težak, a zapravo i nemoguć zadatak ako imate samo automobil. 

Međutim ako dopustite profesionalcima da obave ovaj posao za vas, prevoz klavira može biti najjednostavnija stvar na svetu. Nudimo vam siguran transport, vozila sa odgovarajućim kapacitetima za potrebe prevoza klavira i najpovoljniju cenu usluge u gradu.

Pre nego što nas pozovote,  želimo vas obavestiti da imamo dugo iskustvo u prevozu svih vrsta muzičkih instrumenata, pa i klavira. Ovo iskustvo je i vama i nama garancija, da prilikom prevoza neće biti nikakvih nepredviđenih oštećenja. Vršimo prevoz svih vrsta klavira od pianina, polukoncertnih i koncertnih klavira.

Sigurnost vaše imovine, naš je prioritet! Za potrebe prevoza klavira, koristimo sve mogućnosti kako bismo vaš klavir zaštitili od ogrebotina i štete koju bi mogao da uzrokuje sam prevoz. Koristimo sigurnosnu užad, sigurnosnu ćebad, ali i sunđere i druge materijale koji pomažu u zaštiti klavira prilikom prevoza.

Vaše zadovoljstvo je muzika za naše uši, a nadamo se da će nas iz vašeg novog stana ili kuće ispratiti baš ta muzika.

Srećna selidba