Skladištenje stvari – Beograd

Imate problem, uskoro treba da se preselite u novi stan ili da preselite svoju firmu u novi prostor, a još uvek ne možete da uđete u taj novi prostor. Razmišljate gde da ostavite svoje stvari, nemate poverenja u prijatelje koji vam nude svoje garaže i šupe? Imate problem sa tim da vaše stvari završe na hiljadu različitih strana u poprilično neadekvatnim uslovima čuvanja?

Ostanite sa nama, jer mislimo da možemo da vam pomognemo u vezi sa ovim problemom?

Magacini za odlaganje stvari

Nameštaj i druge stvari koje moramo da iznesemo prilikom selidbe iz jednog prostora u drugi, obično imaju neku vrednost. Ponekad je ta vrednost sentimentalna, a ponekad zaista i materijalna. U svakom slučaju ne želimo da naše stvari propadnu zbog uslova neadekvatnog čuvanja (poput izlaganja nameštaja vlagi) ili zbog spoljnih faktora (krađe ili nenamernog oštećenja nameštaja).

Dakle, potpuno je normalno i legitimno ne pristati na bilo šta u ovakvom trenutku, jer nas to može koštati naše imovine. No, šta učiniti u ovakvom trenutku i zašto smo rekli da imamo rešenje za vas?

Kako se pokazalo u velikom broju slučajeva, najbolja mogućnost koju imate pred sobom je da iznajmite prostor namenjen skladištenju stvari. Takav prostor nudimo i mi, a možete nas kontaktirati putem telefona ili email adrese na našem sajtu.

Firma „Selidbe Beograd“ ima veliko iskustvo u selidbama ali i skladištenju stvari na određeno vreme. Magacin za skladištenje stvari u Beogradu ispunjava sve utvrđene standarde i možete ga rezervisati i iznajmiti za upotrebu na rok koji vam najviše odgovora. U slučaju da se odlučite da iznajmite prostor, možemo vam garantovati sigurnost vaših stvari i adekvatno čuvanje vaših stvari.

Jedina napomena koju imamo za vas pre nego što dođete kod nas, je to da prvo pozovete kako bismo se dogovorili o svemu, ali i kako bismo utvrdili da li imamo kapacitete za prijem vašeg nameštaja ili robe. 

Ono što vam nudimo je sigurna, vrlo povoljna i kvalitetna usluga. Vaše stvari će biti čuvane na sigurnom mestu, a povrat ili preuzimanje istih možete očekivati u dogovorenom roku. Sigurnost nam je najvažnija, stoga ne morate brinuti o svojim stvarima, jer ćete stvari nazad dobiti u istom stanju u kom ste ih ostavili.

Skladištenje stvari je jedna od naših primarnih delatnosti, zato od nas možete očekivati visoki profesionalizam i zadovoljavanje svih uslova našeg dogovora.

Srećna selidba