Agencija za selidbe Beograd

Imate problem sa selidbom koji ne znate kako da rešite? Razumemo vas, selidbe zaista mogu biti jedan od najstresnijih životnih procesa. Razumevanje za ovo proizilazi pre svega iz dugogodišnjeg iskustva koje imamo baš u selidbama!

Agencija za selidbe, Selidbe Beograd jedna je od agencija koja već duži niz godina nudi jednu od najpovoljnijih, najjeftinijih, najsigurnijih i najefikasnijih usluga na tržištu.

U asortimanu naših usluga možete doći do širokog spektra različitih pratećih usluga koje obavljamo, koristeći vozila različitih dimenzija koja prilagođavamo i koristimo spram vaših potreba.

Da li je agencijska cena selidbe previsoka?

Mnogo puta nam se dogodilo da se susretnemo sa čestim generalizovanim mišljenjem o visokim cenama usluge koje nude agencije za selidbe u Beogradu. Ovo jednostavno nije tačno, cene koje nudi naša agencija za usluge selidbe, najjeftinija je u gradu u odnosu na kvalitet usluge. Naravno da je tačno da će vas jeftinije izaći ako se sami preselite, no zapitajte se da li imate uslove za to?

Potpuno je normalno da vam usluge agencija za selidbe nisu potrebne ako sve možete prevesti vašim automobilom i ako imate dovoljno vremena, pa i živaca da to sami obavite – ali zašto biste se mučili?

Cena selidbe formira se prema uslovima u kojima će se rad obavljati. Kao što i sami predpostavljate, na cenu može uticati udaljenost lokacije ali i težina i količina nameštaja i stvari koji želite da prebacite sa jednog, na drugo mesto. Na cenu naravno utiče i vreme, odnosno to koliko će radnicima biti potrebno da prevezu ono što želite da prevezu.

U našem poslu, postoji jedan opšte prihvaćeni stav da je cena profesionalne selidba mala, spram cene koju ćete platiti ako se u ovu avanturu upustite sami. Pod ovim mislimo na to da ćete se sami zaista napatiti, a ne morate. 

Koja vozila imate u ponudi i koju vrstu dodatnih usluga mogu da očekujem?

Posedujemo vozila svih dimenzija, od kombi vozila za selidbe do kamiona za selidbe. Cena takođe bitno zavisi od ovog faktora, jer ukoliko koristimo vozilo koje ima veću potrošnju goriva cena može biti veća. Upravo je zato važno da nas prvo pozovete kako bi procenili cenu i pomogli vam da izaberete vozilo koje bi bilo najpodesnije i najjeftinije za prevoz vaših stvari.

Kada je reč o pratećim uslugama, takođe prevozimo i stvari specifičnije prirode poput muzičkih instrumenata, antikviteta i tehnološke opreme. Naša agencija Selidbe Beograd, takođe radi i selidbe u inostranstvo, odnosno međunarodne selidbe.

Zašto mi je agencija za selidbe potrebna?

Agencija za selidbe, Selidbe Beograd potrebna vam je pre svega kao garancija da vaše stvari neće biti oštećene prilikom transporta, da će vaša selidba biti prijatnija – i da nećete morati da razmišljate o suvislim stvarima i selite se u bezbroj različitih tura. 

Kao što smo rekli već na samom početku, selidbe mogu biti jako stresna stvar. Ono čega ćemo vas poštedeti može doprineti tome da se sutradan probudite zadovoljniji – a tako nešto znate i sami, nema cenu!

Srećna selidba